GRACE

Mijn naam is Grace Jansen. Ik woon in Den Haag. Ik ben getrouwd en ben moeder van twee kinderen.

Ik ben opgeleid tot holistisch massage- en bewegingstherapeut aan de Akademie voor Holistisch Massage en Beweging in Amsterdam. Onderdeel van deze opleiding is anatomie, pathologie en medische basiskennis.

Parttime werk ik als activiteitenbegeleider/massagetherapeute in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Ik werk vanuit mijn hart, gevoel en kennis. In de GGZ heb ik ervoor gezorgd dat massagetherapie nu een onderdeel is van de behandeling voor ouderen. Ik geef hier ook bewegingslessen en ademtherapie.

Tijdens de massages vind ik het belangrijk om goed naar je te luisteren. Zowel naar het verhaal dat je vertelt, als naar de reactie van je lichaam op mijn massage. Jouw woorden en bewegingen (en de veranderingen in je lichaam) vertellen mij waar je klacht vandaan komt en hoe we die samen kunnen oplossen. Soms komt de oorzaak van een klacht uit een andere hoek dan je denkt. Een pijnlijke arm, bijvoorbeeld,  kan zijn oorzaak hebben in een fysiek probleem elders in het lichaam, maar kan ook een emotionele oorzaak hebben.

Grace portret met schilderij

Ik help je graag om je prettig te voelen. Vanuit mijn opleiding en medische achtergrond kan ik zien en voelen wat jouw lichaam nodig heeft. Ik weet ook wanneer ik niet meer kan helpen en waar ik moet doorverwijzen naar andere of intensievere hulp.

Je kunt bij mij zowel aangekleed als ontkleed gemasseerd worden, op een massagestoel of op een massagetafel. Ook kan ik je tips of oefeningen geven om thuis mee aan de slag te gaan. Voor mij is het belangrijk dat jij je prettig voelt bij Grace Massage Den Haag.